Carnaval 2024 | Weekendreport

VRIJDAG: De eerste dag van het marathon carnavalsweekend 2024 is aangebroken. De snaren zijn gespannen, de stemmen zijn in topvorm, koffers vol met kleding zijn ingepakt en we zijn klaar om met z’n allen af te reizen naar de Toetenburgers in Zevenaar. We hebben al meerdere jaren de eer om hier op de vrijdag de boel op stelten te zetten. Ook dit jaar is dat weer gelukt! Het was weer een geweldig feest, met alleen maar gezellige mensen!

ZATERDAG: De tweede carnavalsavond was bij C.V. De Metworst in Silvolde... een volle en dampende menigte die luidkeels meezong met alle nummers die voorbij kwamen. Net als vorig jaar was het ook deze keer weer standje sambal in de zaal maar ooh wat is het altijd gezellig hier. Ook dit jaar weer boerenkool met worst een goede bodem om op te feesten!

ZONDAG: De derde avond, wederom in Zevenaar bij de Toetenburgers, ook deze zondagavond opnieuw een geweldig feest. Ook de collega's van Carnavalsvereniging Paljas kwamen nog even een kijkje nemen... de sfeer was fantastisch. De zaal was gevuld met luidruchtige en feestvierende mensen... Hopelijk tot volgend jaar. Jullie weten er elk jaar weer een onvergetelijk feest neer te zetten.

MAANDAG: Deze maandag was het al weer de laatste dag van ons carnavalsweekend dit jaar. Vroeg uit de veren, want om 13:00 uur moesten we weer gereed staan om Berghem te laten feesten en de feesttent te laten ontploffen. Wat een geweldige sfeer op deze familiemiddag waar ook goed voor de kinderen werd gezorgd. Deze kids zijn natuurlijk de volgende generatie die carnaval zou moeten omarmen. Er werd dan ook een complete kinderspeeltuin achter de schermen opgezet. We zagen alleen maar gelukkige, lachende en blije kinderen, met net zo gelukkige en feestvierende ouders. Berghem, jullie waren weer geweldig.

De reacties op onze nieuwe show zijn fantastisch en daar zijn we trots op!

Organisaties en publiek, dank jullie wel en tot volgend jaar!