KONINGSNACHT & KONINGSDAG 2024

Op naar het koningsweekend en dat is voor de meeste bands ook de start van het echte tentfeest seizoen. Zo ook voor ons! Buiten wat shows om werden de weken na de carnaval namelijk ook door ons gebruikt om de nieuwe show voor te bereiden en alle laatste puntjes op de spreekwoordelijke β€˜i’ te zetten.

Op de 26e van april, ook wel bekend als koningsnacht inmiddels, mochten wij het centrum van Enschede op zijn grondvesten doen trillen. De weersvoorspellingen waren enigszins ongunstig, maar daar hebben wij maar gewoon mee te dealen. Bij mooi weer zou de hele Oude Markt in Enschede gevuld zijn met duizenden mensen die allemaal zin hebben in een lekker feestje. Dat het weer een factor zou zijn, was ons verteld, maar dit gold niet voor de mensen in en rond Enschede, denken we.

Tijdens onze soundcheck stroomde het plein namelijk al vol en waren er al zoveel mensen die op de klanken van ons af kwamen. Nog even geduld, eerst DJ Sven Elias en daarna JETSET. Wij trokken ons nog heel even terug, om heerlijk te eten bij De Ouwe Compagnie en ons daarna om te kleden voor de show, terwijl DJ Sven Elias het publiek alvast flink aan het opwarmen was.

Om 22:00 uur: LET'S GET READY TO RUMBLE! Wat een gave gewaarwording bij onze opkomst op het podium. Het plein stond helemaal ramvol met juichende mensen en de drankjes vloeiden rijkelijk! We openden de set en vanaf moment één was het raak en ging iedereen meteen los van voor naar achter en van links naar rechts. Respect voor jullie, want warm was het zeker niet, maar de sfeer, de sfeer was overweldigend.

Tot de laatste noot gespeeld werd hebben wij zo onwijs van jullie genoten. Enschede, jullie waren echt geweldig. Jullie weten echt een feestje te bouwen. Dank jullie wel! En wie weet tot snel.

Zaterdag was Zwartsluis aan de beurt, gelegen aan het water en een zeer pittoreske omgeving. Onze crew moest vroeg uit de veren want wij moesten vroeg beginnen omdat het feest niet tot heel laat door kon gaan.

De hele dag waren er al activiteiten geweest in het dorp voor jong en oud, veel mensen moesten eerst ook nog even naar huis na de prijsuitreiking in de tent om te eten, misschien nog even op te frissen om vervolgens weer naar de tent te gaan om te feesten.

De tent was nog niet helemaal gevuld bij aanvang van de eerste set, maar deze liep al snel vol. Bij de tweede en derde set was de tent mooi gevuld en ook hier in Zwartsluis had iedereen zin om Koningsdag af te sluiten met een grote BANG! Samen met DJ Carlo, ook wel bekend als DJ Badjas (weten wij nu πŸ™‚), hebben wij ook hier een grandioos feest met z’n allen weten te bouwen.

Bedankt voor alle leuke positieve reacties en wij komen ook heel graag bij jullie nog eens terug!

Tot snel ergens in het land, tot JETSET πŸ’™πŸ’Ž